+31 (0) 485 57 14 55 transport@coenenboxmeer.nl

Bezoek ons,

maar een beller is sneller.

UW GEKOELDE EN DIEPGEVROREN PRODUCTEN VEILIG OPSLAAN IN ONS VOLAUTOMATISCHE HOOGBOUWMAGAZIJN?

KOM SNEL EEN KIJKJE NEMEN IN “DE COOLSTE TOREN”

UW GEKOELDE EN DIEPGEVROREN PRODUCTEN VEILIG OPSLAAN?

We beschikken over 28.000 palletplaatsen in ons volautomatische hoogbouwmagazijn. Door het automatiseren en mechaniseren kunnen we zorgen voor een vlotte, betrouwbare en veilige handling van uw producten.

Het complete logistieke traject en de warehousing van uw koel- en vriesproducten onderbrengen bij één partij? Districenter combineert gespecialiseerde opslag, distributie en logistieke diensten voor al uw koel- of vriesproducten.

Daarmee bieden we u niet alleen heel veel gemak, maar vooral ook de mogelijkheid om uw distributieketen nog efficiënter en flexibeler in te richten.

IK PRODUCEER IN BOXMEER,
MAAR M’N VOORRAAD STAAT IN HAPS.

Vanuit ons koel- en vrieshuis staan we in de eerste plaats voor u klaar als het gaat om de op- en overslag van uw vlees, vruchtensappen, groenten, fruit, bake-off producten, maaltijden, snacks of andere koel- en vriesproducten.

Maar we gaan verder dan voorraadbeheer.

Desgewenst zorgen we ook voor de complete handling van uw koel- en vriespartijen. Orderpicking, displays, ompakken of verpakken? Invriezen of juist ontdooien? We ondersteunen u graag met een uitgebreid pakket logistieke diensten om uw supply chain te optimaliseren.

Processen in ons warehouse zijn volledig geautomatiseerd en gemechaniseerd door de koppeling met geavanceerde informatie-systemen, robots en RF-barcode scanning zijn uw producten bij ons in goede handen. Daarmee zijn uw producten bovendien nauwkeurig te volgen via track-en-trace.

PRODUCTIE, SALES, MARKETING;

WE DOEN ALLES VANUIT TILBURG.

MAAR DE DISTRIBUTIE REGELT DISTRICENTER.

Districenter garandeert een landelijk dekkend netwerk voor koel- en vriestransport en rijdt dagelijks met vijftig wagens door heel Nederland. Daarnaast bent u vanuit Haps ook voor het transport naar distributiecentra in België en Duitsland verzekerd van een stipte en veilige levering van uw koel- en vriesproducten. Wij verzorgen de orderpicking vanuit uw voorraad in ons koel- en vrieshuis en zorgen dat uw producten in optimale conditie en just-in-time bij uw afnemers worden geleverd.

Uiteraard wordt de temperatuur van uw producten continu nauwkeurig gemonitord en geregistreerd. Bovendien kunnen we met geavanceerde systemen voor track-en-trace en RF-barcode scanning op ieder moment exact achterhalen waar uw product zich bevindt.

SLACHTEN, VERWERKEN, INPAKKEN, INVRIEZEN;

WE DOEN ALLES VANUIT HELMOND.

MAAR DE DISTRIBUTIE REGELT DISTRICENTER.

Districenter heeft op het gebied van export, middels zeecontainers, naar derde landen diverse Landen-erkenningen. Als partner van de NVWA is Districenter bevoegd om exporten zelf te certificeren middels het EKS* portal. De eigen kwaliteitsafdeling zorgt ervoor dat uw producten ook naar overzeese bestemmingen conform de geldende landeneisen verladen worden.

(*Export Kanalisatie Systeem)

UW KOEL- EN VRIESPRODUCTEN
AAN DISTRICENTER OVERLATEN?
WE KOMEN GRAAG EENS BIJ Ú LANGS.

Districenter is een full service koel- en vrieshuis. Wij staan garant voor ruim 88 jaar ervaring en knowhow in de opslag en het transport van koel- en vriesproducten. Dat maakt het dat we u met de grootste efficiency en dus tegen scherpe tarieven van dienst kunnen zijn. Uiteraard zijn we gecertificeerd als het gaat om kwaliteit en voedselveiligheid.

Uw koel- en vriesproducten aan Districenter overlaten?
Wij komen graag eens bij u langs voor een uitgebreidere kennismaking. Neem vandaag nog contact met ons op!