+31 (0) 485 57 14 55 transport@coenenboxmeer.nl

Bezoek ons,

maar een beller is sneller.

EEN FAMILIEBEDRIJF MET EEN VISIE

Wij zijn transportbedrijf Coenen Boxmeer en Districenter Cuijk. Wij verzorgen koel- en vriesopslag en het bijbehorende transport in de Benelux en Duitsland. Op 18 april 1934 werd het bedrijf gestart door Opa Jan Coenen.

In 2008 heeft Theo Coenen, de 3e generatie, de leiding van het familiebedrijf overgenomen.

Voor de distributie van vers- en diepvriesproducten werken wij met 40 eigen koel- en vriesauto’s, waaronder de bijzondere trailer die ongehoord groen is. Bij ons bedrijf werken 90 mensen, verdeeld over drie locaties; naast onze hoofdvestiging en Warehouse in Haps hebben we standplaatsen in Boxtel en Apeldoorn.

Om ons distributienetwerk voor gekoelde en diepgevroren producten verder uit te breiden, hebben wij in 2009 onze dochteronderneming Districenter Cuijk B.V. opgericht. Dé specialist op het gebied van warehousing, orderpicking en distributie.

Door de aanhoudende groei zijn we in 2020 gestart met de bouw van een volledig geautomatiseerd en gemechaniseerd hoogbouw koel- en vrieshuis met ruimte voor 28.000 palletplaatsen. Dit nieuwe warehouse is succesvol opgestart in september 2021.

In september 2022 is “de Coolste Toren” in het bijzijn van klanten, leveranciers en relaties officieel geopend door de 4e generatie (Julian & Ruben Coenen) en de heer Hillenaar, Burgemeester van de gemeente “Land van Cuijk”.